Prothese-elementen

Onze prothese-elementen (DCL/TCR) worden vervaardigd uit eersteklas polymeer en bieden vele esthetische mogelijkheden. Hierdoor kan een zeer natuurgetrouwe prothese worden vervaardigd. Bij zowel adaptatie op de bestaande dentitie als bij volledige edentatiële situaties bieden wij gepaste oplossingen. Zo stellen we u in staat om efficiënt en moeiteloos hoogwaardige kwaliteit aan uw patiënt te leveren.

Specificaties

We bieden enkel prothese-elementen van de nieuwste polymeer-soorten. Het approximale en incisale deel van de frontelementen beschikken bovendien over een hoge mate van translucentie, wat de natuurlijke uitstraling van de prothese versterkt. De materialen zijn double cross-linked en hebben een hoog moleculair gewicht. Hierdoor zijn ze zeer slijtvast. Daarnaast is er sprake van een zeer geringe wateropname en zorgen de anti-chipping en anti-stain elementen voor langdurig behoud van de kwaliteit.

Meer weten over onze prothese-elementen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Bij Todo Dental staan we u graag te woord.