DIO implantaten

Todo Dental biedt een ruim assortiment DIO implantaten en bijbehorende onderdelen. Ook alles dat nodig is voor een digitaal prothese-traject is via ons verkrijgbaar. De implantaten zijn van zeer hoge kwaliteit én een stuk lager geprijsd dan de reguliere merkimplantaten die momenteel de boventoon voeren op de markt.

Specificaties

DIO Implants is een Koreaans bedrijf dat grotendeels in handen is van van het Amerikaanse Dentsply: de grootste producent op het gebied van tandheelkundige onderdelen in de Verenigde Staten en wereldwijd toonaangevend. DIO Implants werd meer dan 35 jaar geleden opgericht en levert inmiddels aan meer dan 70 landen. Het merk is sinds 2010 leverbaar in Nederland.

De implantaten van DIO laten geweldige resultaten zien en daarnaast blijft het bedrijf innoveren. DIO streeft naar een foutmarge van 0% en is toonaangevend op het gebied van research en development. Een bijkomend voordeel is dat de onderdelen congrueren met onderdelen van andere merken.

Meer weten over DIO implantaten of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Bij Todo Dental staan we u graag te woord.